Πως λειτουργεί

Απεριόριστο chat όπου κι αν βρίσκεσαι στον κόσμο.

Μόνο με 30€ το χρόνο!

Προσφορά… μόνο 25€ και δωρεάν αποστολή

Αγορά

Αγόρασε μια ChatSim πριν το επόμενο σου ταξίδι. Με μόλις 30€ μπορείς να στέλνεις απεριόριστα μηνύματα κειμένου και emoji με το Whatsapp, το Messenger και πολλές άλλες εφαρμογές. Ενεργοποιημένη για ένα έτος, γίνεται η απόλυτη σύντροφος σε όλα σου τα ταξίδια. Για πραγματικούς κοσμογυριστές!

Ενεργοποίηση

Η ChatSim μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας λίγα μόλις κλικ στο website www.chatsim.com. Μόλις την αγοράσεις, πρόσθεσε τον 19ψήφιο ή 20ψήφιο αριθμό ταυτοποίησης της SIM καθώς και το νούμερο της ChatSim σου. Κάνε κλικ στο Continue. Έτοιμο!

Εισαγωγή της SIM

Η ChatSim ταιριάζει σε όλα τα smartphones: τοποθέτησε την δική σου τώρα! Έτσι είσαι συνδεδεμένος στον πάροχο περιαγωγής με την καλύτερη κάλυψη σήματος ώστε να έχεις πάντα την καλύτερη ποιότητα επικοινωνίας. Θες κι άλλα; Φυσικά, απεριόριστο chatting!

Χρήση

Αυτό ήταν όλο! Όπου κι αν είσαι, μπορείς να στέλνεις απεριόριστα μηνύματα κειμένου και emoji σε όλους τους φίλους σου, χάρη στην ChatSim. Φόρτωσε την SIM σου με ευέλικτα πακέτα multimedia ώστε να ανταλλάσσεις φωτογραφίες και video ή ακόμα και να πραγματοποιείς κλήσεις ομιλίας! Και καλό σου ταξίδι!

Διαθέσιμα πακέτα

ΚΕΙΜΕΝΟ

EMOJI

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΝΗ

  1. Μυνήματα κειμένου & emoji μέσω των συμβεβλημένων εφαρμογών είναι απεριόριστα για προσωπική, νόμιμη και ορθή χρήση. Η αγορά και χρήση της ChatSim υπόκειται στους Γενικούς Όρους Χρήσης της ChatSim S.r.l.
  2. Στις χώρες, Κούβα, Cape Verde, Dominican Republic, Equatorial Guinea, Gabon, Gambia, Malawi, Mauritius, Monaco, Sierra Leone και Βιετνάμ το ετήσιο όριο χρήσης είναι 5 MB.
  3. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Λειτουργεί παντού

Αυτόματη σύνδεση στο πιο ισχυρό δίκτυο της περιοχής, διαθεσιμότητα σε 150 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές

iOs, android, windows και σε οποιοδήποτε smartphone ή tablet. Όποια κι αν είναι η προτίμησή σου, η ChatSim σε ακολουθεί.